head> Гален - рекламна агенция

Календари

Фирма “Гален” вече 15 години е на календарния пазар. Всяка година с много усет старание и внимание подбираме моделите, размерите и цветовете. Стараем се да предложим на всеки клиент “неговият календар” олицетворяващ мисленето , разбирането и погледа на нещата.
Календарите са ефективно средство за рекламиране на търговската ви марка и предлаганите от Вас услуги през цялата година. Те могат да бъдат работни, многолистови, джобни, календар - бележници, календар-пирамидки, настолни календари

Стандартни работни календари

с рекламна „глава” на клиента. Предлагаме голямо разнообразие от модели и цветове. Перфектна визия за всеки едни клиент.

Стандартни цветни многолистови календари

с рекламна глава на клиента. Уникални фотографии от българската природа, българската история, пътешествия, цветя, птици, водопади…Един прекрасен и различен фото-свят, с който да избягате от делника...

Индивидуални цветни календари

Снимките и дизайнът се изработват само за един клиент. Възможност за единични бройки Добро решение за ловни, детски и семейни календари, както и чудесен подарък за любим човек.

Календар - пирамидка

Работни и и индивидуални. Природа, класика, сезони, цветя, известни художници... Едно чудесно допълнение към работното Ви място.

Календар - бележници

Книговинил, ванол, еко кожа, естествена кожа... За всеки вкус. Предлагаме ситопечат и лазерно гравиране.

Не може без тях! Размер 9х6 пълноцветни, лакирани със заоблени ъгли. Финалната щриха на вашата календарна реклама 

Севлиево, ул. "Росица" 7
galen_cv@bitex.bg      krisdesign@abv.bg