ГАЛЕН Севлиево

Добре дошли на интернет страницата на рекламна агенция Гален - Севлиево.

Мястото, където рекламата е у дома си.

Ние ще създадем неповторим визуален образ на Вашата фирма - Вашият фирмен стил.

За нас работата в рекламната ни агенция не е просто работа.

Тя е удоволствие, което всеки ден ни вдъхновява да даваме всичко от себе си, за хората , с които работим и обслужваме. Защото сме професионалисти.

Започвайки от проекта на търговския Ви знак или мотото на Вашата рекламна кампания ние оформяме в единен стил: брошури, дипляни, листовки, пaпки, бланки, визитки, етикети, пликове, календари, бележници, плакати и др. печатни изделия. Светещи и обемни реклами, надписи, табели, фирмени облекла, шапки, чадъри. Транспаранти, банери. Транспортна реклама.

 

Вече 22 години Фирма “Гален” е на пазара и с всяка изминала година, ние, разширяваме дейността си от изработка на печати до външна, сувенирна, календарна, печатна и нестандартна реклама.

Доволните клиенти и стотиците изпълнени проекти ни дават опита, самочувствието и основанието да предложим именно този начин на рекламно обслужване.

Поемаме твърди ангажименти, улесняващи Ви максимално при избора и реализацията на Вашата реклама.

Във всеки момент в който Вашата дейност има нужда от реклама, независимо от формата, сроковете и обемите, може да ни потърсите и да разчитате на нас.

Екипът ни е на Ваше разположение, за да изработи целия корпоративен имидж на Вашата компания – от графичен дизайн и печат, до всеки детайл, който ще напомня на партньорите и приятелите ви за Вас.

Логото, визитната картичка, печатните материали: дипляни, каталози, флаери и рекламните сувенири, са само малка част от задължителната необходимост на добрия имидж.

Доверете се на нашия професионализъм.

Професионално отношение в изработката на Вашата външна реклама – Брандиране, винили, табели, светещи реклами и обемни букви, транспортна реклама.

Не забравяме коледните и новогодишни празници, предлагаме Ви богата гама от рекламни материали, пластмасови химикалки, луксозни пишещи средства, бизнес подаръци, календар-бележници, кожени тефтери, работни календари и календари по индивидуален дизайн.

И разбира се …една РАЗЛИЧНА реклама…

Свързана с Вашите лични и фирмени празници: покани, тейбълкартички, подаръци за гостите в един различен вид… нещо наистина ново и оригинално!

Благодарим Ви, че посетихте нашият сайт

Ние оставаме на Ваше разположение за въпроси и консултации.

С поздрав „Гален”

Севлиево, ул. "Росица" 7
galen_cv@bitex.bg      krisdesign@abv.bg